Двама младежи загинаха при ужасяваща катастрофа в Пловдив

Двама младежи загинаха при ужасяваща катастрофа в Пловдив

Момиче и момче загинаха при тежка катастрофа в Пловдив в 3:30 ч. през нощта. Инцидентът е станал на бул. „Руски“ в Пловдив, в близост до кръстовището с бул. „Шести септември“, съобщи полицията в Пловдив.

По първоначална информация джип, който идвал от Централната гара в Пловдив, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара. От удара автомобилът разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвърчала на пътното платно.

На място е констатирана смъртта на 21-годишния шофьор и пътничка до него, на 20 години. Други двама младежи са ранени. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент. Предполага се, че шофьорът се е движил с много висока скорост. Не е ясно дали е уптребил алкохол и наркотици.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *