Дом "Хармония" - качество и професионализъм в грижата за възрастните хора в Пловдив (СНИМКИ)

Дом "Хармония" - качество и професионализъм в грижата за възрастните хора в Пловдив (СНИМКИ)

Дом за възрастни и временно нетрудоспособни хора „Хармония“ е открит е през декември 2016 година от д-р Николай Вършилов. Оттогава той предлага висококачествени грижи на своите пациенти в Пловдив. Дом "Хармония" - качество и професионализъм в грижата за възрастните хора в Пловдив (СНИМКИ)

Домът предлага комплексна грижа за хора след инсулт, инфаркт на миокарда, травми, деменция и др. Сградата в район „Тракия“ е построена по най-високи стандарти – оборудвана е с централна климатизация, собствена кухня, голяма столова с дневен кът за пациентите, уютни стаи, стая за рехабилитация и медицинско наблюдение. Разположен сред много зеленина, Дом „Хармония“ предлага най-висококачествено обзавеждане, перфектна хигиена и възможно най-доброто, което може да бъде осигурено на своите обитатели.Дом "Хармония" - качество и професионализъм в грижата за възрастните хора в Пловдив (СНИМКИ)

Поради естеството на пациентите, от дом за възрастни хора „Хармония” имат готовност да посрещнат различните им нужди от грижи и наблюдение. Тук нас се осъществява широк набор от комплексни услуги и дейности.Дом "Хармония" - качество и професионализъм в грижата за възрастните хора в Пловдив (СНИМКИ)

За пациентите на дома е осигурено хранене по 4 пъти дневно, памперси и санитарно-хигиенни консумативи, ежедневна визитация от медицинско лице, ежедневно измерване на артериално кръвно налягане и пулс, къпане, пране и гладене, подстригване и бръснене. Три пъти седмично е предвидена рехабилитация от специалист, а пет пъти седмично се провежда лечебна гимнастика. Дом „Хармония” предлага още поставяне на инсулин, измерване на кръвна захар, ежедневна консултация с доктора в дома и обработка на декубитални и друг вид рани.Дом "Хармония" - качество и професионализъм в грижата за възрастните хора в Пловдив (СНИМКИ)

Поради високият интерес, професионализъм и доверие от страна на клиентите, екипът постоянно се стреми към разширяване на дейността и в други градове. От януари 2019 година подобен обект работи и в град Самоков, предстои откриването на дом и в столицата София.Дом "Хармония" - качество и професионализъм в грижата за възрастните хора в Пловдив (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *