Доброволци от ГЕРБ преобразиха паркове в Пловдив (СНИМКИ)

Доброволци от ГЕРБ преобразиха паркове в Пловдив (СНИМКИ)

Доброволци от структурите на ГЕРБ в пловдивските райони „Южен“ и „Северен“ организираха инициативи за преобразяването на любими места за отдих на жителите.

В район „Южен“ членовете на районната организация пребоядисаха пейките в емблематичния парк „Молдавия“. В начинанието се включиха кандидатите за народни представители в 50-то Народно събрание от ГЕРБ-СДС проф. Даниела Дженева, Станимир Чолаков и Даниела Митева, районният ръководител Георги Василев, инж. Атанас Ташков от ръководството, членове на организацията.Доброволци от ГЕРБ преобразиха паркове в Пловдив (СНИМКИ)

Структурата на ГЕРБ в район „Северен“ ремонтира детски игрушки и освежи пейките в малко парково пространство в квартал „Захарна фабрика“. В инициативата участваха Антон Георгиев и Станислава Лулчева от кандидатската листа, ръководителят Гошо Къчков, членове на организацията.Доброволци от ГЕРБ преобразиха паркове в Пловдив (СНИМКИ)

„Благодарим на всички, които се включиха  и помогнаха да превърнем пространствата в  по-приятни места за отдих. И нека не забравяме, че всички заедно можем да направим Пловдив и България по-добро място за живеене“, заявиха организаторите.Доброволци от ГЕРБ преобразиха паркове в Пловдив (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *