Дентален център д-р Бонева във Варна - качество без компромиси в стоматологията

Дентален център д-р Бонева във Варна - качество без компромиси в стоматологията

Дентален център д-р Бонева е водеща стоматологична практика във Варна в областта на цялостното дентално лечение. С безкомпромисното качество и безупречното обслужване, центърът, ръководен от д-р Биляна Бонева, се наложи като водещ не само в морската столица, но и в цялата страна.

Дентален център д-р Бонева предлага лесно и бързо запазване на час за зъболекар без да се налага да чакате дълго. Тук се използват необходимите упойки, колкото и когато е нужно.
Новият и модерен дентален център предлага комфортна обстановка, в която ще бъде изготвен план за лечение съобразен с нуждите и възможностите на пациента.Дентален център д-р Бонева във Варна - качество без компромиси в стоматологията

От Дентален център д-р Бонева уверяват, че безопасността е на първо място. Затова центърът разполага със системи за пречистване на въздуха, безопасна среда, висококачествено почистване и дезинфекция. В допълнение към това Дентален център д-р Бонева е разположен на удобно място в централната част на Варна. Освен това клиниката предлага за всички пациенти неотложна помощ от понеделник до събота според работния график.

Ето и накратко услугите, които предлага Дентален център д-р Бонева:

ИМПЛАНТОЛОГИЯ И ОРАЛНА ХИРУРГИЯ

Най-честите интервенции в оралната хирургия са:

  1. Поставяне на зъбни импланти
  2.  Вадене на мъдрец
  3. Вадене на зъби и корени

ПРОТЕТИКА – ИЗКУСТВО В СЪЗДАВАНЕТО НА КОРОНКИ

Зъбните коронки са изработени от висококачествени материали и съобразени изцяло с индивидуалността на вашите зъби, осигурявайки перфектно прилягане и естествена визия неразличима от зъбите ви. Независимо дали имате нужда от коронка за възстановяване на увреден зъб или просто искате да подобрите външния вид на зъбите си, в Дентален център д-р Бонева ще ви помогнат.Дентален център д-р Бонева във Варна - качество без компромиси в стоматологията

Коронките се използват за възстановяване целостта и формата на зъба, за да не се разминава по вид и функция от естествените зъби. Коронките се използват в случаите, когато разрушаването е толкова голямо, че се налага да се предпази зъба от счупване.

Тук се предлагат:

  1. Циркониева коронка – много естетични и здрави. Естествената им визия идва от това, че са пропускливи за светлината.
  2.  Керамична коронка – отлична естетика, подходящи за възстановяване на предни зъби. Пропускливи са за светлина, което ги прави да изглеждат естествени.
  3. Металокерамична коронка – имат висока естетика и могат да се използват за възстановяване на предни и задни зъби. Имат непрозрачен слой метал който не е пропусклив за светлината и изглеждат по-плътни в сравниние с естествения зъб. Металокерамичната коронка е отлично решение, когато е необходима естетика на приемлива цена.
  4. Бленд коронка – коронка от биологично поносима метална сплав, облечена с пластмаса само от към видимата страна на зъба.
  5. Метална коронка – изработват се от метална сплав. Те изискват минимално изпиляване на зъба и издържат дълго във времето.

ОРТОДОНТ – БРЕКЕТИ, ШИНИ И АЛАЙНЕРИ

В Дентален център д-р Бонева се извършват цялостни стоматологични лечения, включващи поставяне на брекети, шини, алайнери, лечение на кариеси, вадене на зъби и шиниране. Целта на ортодонтското лечение е да коригира неравномерното разположение на зъбите и да подобри функционалността на устната кухина.

ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЯ

В Дентален център д-р Бонева предлагат преглед и лечение на децата с любов и внимание. Първият зъболекар на детето може да предопредели начина, по който то ще се отнася за в бъдеще към оралното си здраве. Важен е подхода, приятелската среда и не на последно място познанията на стоматолога в тази област.

ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

  1. Бондинг – минимално инвазивен метод за заличаване на несъвършенствата по предната (фронтална) повърхност на зъбите с композит.
  2. Избелване – трайна промяна в цвета на зъбите. Ефектът от избелване може да се удължи знаичително с правилната поддръжка.
  3. Фасети – това са тънки люспи, изработени от композит, керамика или цирконий, които се поставят най-често по предната (фронтална) повърхност на зъбите. Изпиляването е минимално. Постига се отлична естетика
  4. Дентална бижутерия
  5. Филъри и ботокс

КАРИЕСОЛОГИЯ И ЕНДОДОНТИЯ

Кариесът е най-честото заболяване в устната кухина. Причината за развитието му е разрушаване на твърдите тъкани на зъба главно в резултат от действието на бактерии. Лечението на кариеса зависи от тежестта на увреждането. В Дентален център д-р Бонева се използват само фотополимери и обтуровачни материали от последно поколение, които са изключително надеждни.

АДРЕС И РАБОТНО ВРЕМЕ

Дентален център д-р Бонева се намира на ул. „Неофит Бозвели“ 46 А във Варна. Може да се свържете с клиниката на адрес [email protected] или телефон +359 877 88 68 16.

Центърът работи всеки понеделник, сряда и петък от 09:00 до 20:00 часа, а във вторник и четвъртък от 09:00 до 16:00 часа. Може да посетите центъра и в събота между 10:00 и 16:00 часа.Дентален център д-р Бонева във Варна - качество без компромиси в стоматологията

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *