Държавен куклен театър - Пловдив с четири спектакъла и много изненади за Деня на детето

Държавен куклен театър - Пловдив с четири спектакъла и много изненади за Деня на детето

С четири спектакъла Държавен куклен театър – Пловдив ще отбележи Деня на детето тази година. Очакваме малчуганите и техните близки през целия ден, за да споделим радостта и вълненията на детството!

За малките ни зрители ще се играе „Косе Босе“, а за всички пораснали деца над 6 години – „Малкият принц“. Програмата ни за деня:

Във фоайето на театъра на 1-ви юни ще бъдат изложени и избрани рисунки от четирите издания на Онлайн конкурс за рисунка, който провеждахме от началото на годината. По този начин празнуваме неизчерпаемото детско въображение и благодарим на участниците, че ни разкриха своя безспорен талант! Освен рисунките, които станаха официална визия на нашите месечни програми и афиши, ще видите и селекция от петдесет творби, получени в рамките на конкурса.

Освен на сцената на театъра, ще можете да ни гледате и в парк „Моливчетата“ в р-н Северен. Спектакълът е любимата образователна приказка за зъбките „Чук и Пук„, часът – 13:00 ч.

А най-новият ни спектакъл „Храбрият дървар“ ще зарадва децата във Велико Търново като откриващо събитите на Международния куклено-театрален фестивал „Лято, кукли и приятели“ в 11:00 ч.

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *