Дългогодишен треньор напусна школата на Локомотив Пловдив

Дългогодишен треньор напусна школата на Локомотив Пловдив

ДЮШ на ПФК Локомотив Пловдив информира, че Христо Телкийски вече не е част от школата на „черно-белите“. Треньорът е пожелал да напусне клуба по свое собствено желание.

От ДЮШ на ПФК Локомотив Пловдив обявиха, че ще се съобразят с неговото решение, което е било изненадващо за ръководството на клуба.

Ето какво заяви Христо Телкийски на раздяла пред официалния сайт:

„Винаги съм се ръководил от максимата, че човек трябва да говори с работата си, с делата си, вместо да привлича вниманието на обществеността върху себе си чрез изявления. Пожелах обаче да изкажа мнението си за да направя някои пояснения. Решението ми да напусна е само и единствено мое! То няма отношение към друг.

Използвам възможността да благодаря сърдечно на г-н Христо Крушарски за това, че винаги е демонстрирал само и единствено коректно отношение към мен. Няма какво друго да кажа за човек, който влага неимоверни усилия и финансови средства за моя роден клуб. Тръгвам си без да имам никакви финансови претенции към клуба, всички заплати до момента са ми били изплащани на време.

Изказвам и горещи благодарности към директора на ДЮШ г-н Димитър Палазов, който ми даде възможност да работя в академията в последните две години, както и на методиста Стоян Димитров. Локомотив ми е като втори дом! Желая всичко най-добро на клуба!“.

ПФК Локомотив благодари на Христо Телкийски за работата му в академията и му пожелава успех в бъдеще!

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *