Да помогнем на 5-годишната Ива да живее

Да помогнем на 5-годишната Ива да живее

Ива е само на 5 години. Като всяко друго дете, с нетърпение очаква Коледните празници. Но малко преди Коледа, животът на Ива и семейството й се преобърна, когато тя, съвсем неочаквано, е диагностицирана с тумор на малкия мозък.

В началото на тази годината е направена операция в Пирогов, за да се отстрани по-голяма част от тумора. След направени изследвания той се оказва злокачествен и много бързо растящ медулобластом, в последния 4ти стадий, като вече са се образували няколко разсейки в гръбначния мозък.Да помогнем на 5-годишната Ива да живее

Единственият шанс за живота на Ива сега е да се направи протонна терапия, последвана от химиотерапия. Лекари от Прага казаха, че това трябва да стане от 4 до 6 седмици след операцията, която се проведе на 4-ти януари. Центровете за протонна терапия има само на няколко места в Европа, като България не разполага с такъв. В момента се очакват оферти от чуждестранни болници, като всички се надяваме на максимално бързо финансиране, за да може лечението да започне възможно най-бързо, и в рамките на 6 седмици от операцията.

„Ивето – само на 5 години, най-слънчевото дете на нашата площадка, едно най-близките приятелчета на сина ни. Ивето и нейните всеотдайни и разкошни родители са изправени пред тежката диагноза – тумор на малкия мозък. Налага се много спешна и много скъпа терапия в чужбина“, казва близка на семейството.

 

Ако имате възможност и желаете да помогнете, сметката е:

с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut тук:

https://pavelandreev.bg/campaign/molya-vi-spasete-jivota-na-malkata-iva

или по IBAN сметка:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG76BUIN95611000711184 BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Ива Митева Коралова

Благодарим ви!

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *