Борисов: Има най-висока степен на заплаха срещу мен

Борисов: Има най-висока степен на заплаха срещу мен

„Има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Той заяви, че се надява „ДАНС, МВР, НСО да вземат някакви мерки. Плашен съм много пъти с реални заплахи“, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

„Плашен съм много пъти, с реални заплахи. Връщам ви във времето, когато бях главен секретар и заловихме Топчатич с гранатометите. И това никак не са шеги“, отбеляза той. Борисов добави, че е учуден и разочарован, че точно Атанас Атанасов коментира охраната му.

„Защото и вашето обикаляне покрай оградата ми, повярвайте ми страшно депресира и внуците ми, и детето, и всички. Кое ме притесни? Понеже аз съм плашен много пъти с реални заплахи. От две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Делян Пеевски. Всичко друго бях чувал за Пеевски, но това вече ми дойде в повече“, каза той.

Ще има ли редовно правителство?

Борисов коментира и бъдещето формиране на правителство. „Мисля, че ние винаги каквото сме казвали сме си държали на думата и ГЕРБ ще предложи правителство на малцинство след като това са заявени позиции – червени линии от всички партии. Така, че какво не ви е ясно повече? Какво има да преговаряме повече?“, заяви Бойко Борисов,

Той допълни, че правителството, което ще се предложи ще бъде изцяло на ГЕРБ, защото всякакви други алтернативи от избирателите на ГЕРБ се приемат лошо. „Да гласуват за ГЕРБ и да получат Денков, да гласува за ГЕРБ и да получат някой друг – това не е прието вече от партията. А ние е крайно време да се вслушваме в това, което искат избирателите“, каза той.

„По никакъв начин не желаем никой от другите партии да ни подкрепят, защото знам какво ще кажете, че „някой ги напазарувал“. Стотинка няма да се даде за подобно нещо“, категоричен бе Борисов.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *