Борисов: Бихме работили с ПП-ДБ, но без техните знакови лица (ВИДЕО)

Борисов: Бихме работили с ПП-ДБ, но без техните знакови лица (ВИДЕО)

Много важно е хората да знаят, че ако това се окаже истина – ние бихме работили с ПП-ДБ, но без техните партийни и знакови лица вече. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента по повод скандала около главния секретар на МВР Живко Коцев.

Скандалът с Живко Коцев

Той заяви, че тези дни не е изслушал нито един разказ по тази тема. „Това, което днес сутринта ми показаха, тези снимки с кучето. Дето се вика – малко дори ми стана смешно, че използват и кучетата по такъв начин да се снимат. Не знам каква е тази мода да се снимаш непрекъснато и да се показваш“, добави Борисов. Той изрази надежда разследващите органи да доведат нещата докрай, за да се разбере истината по контрабандните канали.

Борисов призна, че е назначавал Коцев през 2013 г. и сега е изненадан от това, което чува.“Важно е да се види тези синмки, тези неща, които излизат. Тези хора, които са ходили да дават сигнали срещу мен, че ям хора – това са тези хора, които са правили компромати в кабинетите на министрите“, смята Борисов.

Служебният кабинет

„Виждам, че доминира стария кабинет – „Денков – Габриел“ и особено с такива знакови министри като Гвоздейков, Вътев, заместник-министрите, които са всички назначени от партията на промяната. Има всъщност три-четири нови имена“, коментира Борисов.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *