Борисов: Ако няма стабилно правителство, ще има тотален разпад в държавата (ВИДЕО)

Борисов: Ако няма стабилно правителство, ще има тотален разпад в държавата (ВИДЕО)

„Ако няма стабилно правителство, ще има тотален разпад в държавата – както се разпадат системни политически партии, така ще се разпадне всичко. Ние ще търсим съюзници, които се интересуват от ежедневните проблеми на обществото“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в Шумен.

„Призовавам хората да излязат и да гласуват, защото вече 4 години пропиляхме. Служебни правителства са подписвали договори, заради които всеки ден плащаме по 1 млн.на ден. Това, което изкарваме от Балкански поток, го връщаме обратно“, каза още той. „В този насипен парламент, който нищо не може да направи, нека хората да преценят дали да гласуват за малки партийки, които само да се изказват, или за партии, които ще свършат работа. Ние нямаме неизпълнено обещание“, каза още Борисов.


„Не коментирам другите партии, за мен е важно ГЕРБ да е изряден. Искам да върна дневния ред и да се надпреварваме кой по-добър проект ще даде за българските градове. Не разбирам и не приемам в политиката тези озверели и опростащени хора, които се обиждат по такъв начин в Народното събрание. Ние сме за ниски данъци, брутални закони за източване на ДДС нарушения, развитие на индустрията и индустриалните паркове. Държавата да помага на бизнеса. На нас са ни интересни тези теми, които касаят живота на хората. Националната програма за енергийна ефективност ще продължи и ще санираме средно по 1000 блока на година. Доказали сме го, направили сме го-това са видимите неща“, категоричен бе той.

За руския газ

Опитаха се да заблудят Европейския съюз, че България се е откъснала от руската зависимост от газ и петрол, но това се оказа абсолютна лъжа. 100% руски газ има в България, с изключение на единия милиард от Азербайджан, който аз договорих. След 27 октомври ГЕРБ трябва да си стъпи на мястото и да стане още по-голяма партия.

„ГЕРБ ще е гарант за запазване на етническия модел“

По-рано пред актива на партията Борисов заяви, че настоящият момент е доста важен момент в историята на България и за етническия модел. „ГЕРБ е гарант за всички, които са в нашата партия, че ще правим всичко възможно този модел да се запази“, категоричен бе той.

„Гордея се много с църквата в Шумен. С владиката Дядо Йоан я открихме и ГЕРБ даде партийни пари, защото без Господа нищо не може да се направи. Разбира се, ние сме партия и на българските мюсюлмани и навсякъде изграждаме, подпомагаме и реставрираме джамии. Еднакво добре приети сме и при патриаха, и при главния мюфтия“, коментира Борисов.

Водата в Делиормана

Той увери, че ГЕРБ ще гарантира изграждането на Системата „Дунав“, за да няма проблеми с водата в Делиормана. „Да гарантираш на Делиормана, че няма да имат режим на водата, мисля, че е доста сериозна и постижима цел“, заяви Борисов.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *