Борба за живот: 32-годишната Натали се нуждае от помощ

Борба за живот: 32-годишната Натали се нуждае от помощ

32-годишна жена се нуждае от помощ, за да може да продължи лечението си. Тя страда от рак на стомаха, а след операция получава разсейки в черния дроб.

Натали Василев живее в село Кътина край Нови Искър. През 2021 година започва да повръща и губи част от теглото си. След посещение при лекар ѝ назначават лечение с лекарства. Състоянието ѝ обаче не се подобрява, а два месеца по-късно откриват огромен тумор в стомаха ѝ, който пречи на приетата храна да преминава в храносмилателната система.

Следва операция в столична болница, след която е подложена на по-лека форма на химиотерапия. Натали се връща на работа, но получава нов признак, че нещо не е наред – очите ѝ пожълтяват. Оказва се, че черният ѝ дроб не функционира, а след първия тумор има метастази на черния дроб. Новият тумор обаче не може да бъде премахнат по никакъв начин. Заема 2/3 от черния ѝ дроб и е резистен към химиотерапии.

Единственият шанс за Натали да оцелее е лечение в Израел. Тя вече работи със специалисти в Медицински център „Асута“, където проф. Меримски и връща надеждата за живот. Там са ѝ направени генетични изследвания и е установена мутация.

Сумата за лечението на Натали обаче се оказва непосилна за нея ѝ близките ѝ. Струва 25 000 лева на месец и ще продължи около година.

Можете да помогнете на Натали, като изпратите средства по дарителската ѝ сметка:

Дарителска кампания за младата жена е организирана е в платформата PavelAndreev.BG. Вижте ТУК как можете да помогнете и чрез нея.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *