"Злонамерени и неверни публикации": От Ботев коментираха твърденията, че ще напуснат Колежа

"Злонамерени и неверни публикации": От Ботев коментираха твърденията, че ще напуснат Колежа

От Ботев Пловдив категорично отрекоха информацията, че ще се махнат от стадион „Христо Ботев“ и от новия сезон ще играят на базата си или дори в Пазарджик.

Ето какво съобщиха от клуба:

„Уважаеми ботевисти,

Обръщаме се към вас, за да опровергаем категорично поредната серия от злонамерени и неверни публикации, завладели публичното пространство в навечерието на най-важния мач за клуба ни през този сезон.

Искаме категорично да подчертаем, че ПФК „Ботев“ няма никакво намерение да напуска стадион „Христо Ботев“. Също така държим да отбележим, че комуникацията и взаимодействието на ръководството на ПФК „Ботев“ с Община Пловдив е на изключително добро ниво, като се радваме на взаимно уважение и разбирателство.

С оглед създалите се негативизъм и напрежение преди финала за Купата на България, ПФК „Ботев“ реши да преразгледа акредитациите за медийно отразяване през следващия състезателен сезон. Призоваваме и всички вас, феновете на Ботев (Пловдив), да следите официалните ни канали като най-достоверния източник на информация за случващото се в любимия ви клуб и да не се поддавате на фалшиви слухове и публикации.

С уважение,
Ръководството на ПФК „Ботев““

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *