Жителите и бизнесът от Стария Пловдив пред кандидатите от ГЕРБ: Да върнем живота на емблемата на града ни!

Жителите и бизнесът от Стария Пловдив пред кандидатите от ГЕРБ: Да върнем живота на емблемата на града ни!

Връщане на културния и туристически живот на Стария град, регулации за достъп, система за адекватно чекиране на бариерата бяха сред най-важните теми, които дискутираха представители на различни бизнеси и жители с кандидатите на  ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров и за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов.

„Сигурен съм, че вашите  предложения за разрешаване на проблемите ще са най-работещите, защото вие ги познавате в дълбочина“ – с тези думи Костадин Димитров се обърна към присъстващите на срещата.

Жители и собственици на различни бизнеси признаха, че в досегашното управление на града не са намерили достатъчно диалогичност, но подчертаха, че само благодарение на усилията на сегашния кмет на „Централен“ Георги Стаменов успяват да разрешават временни казуси, възникнали в архитектурно-историческия резерват.

Присъстващите поискаха още кардинални решения за паркирането в зоната, стратегия за дългосрочно развитие, повече насочващи указателни табели и цялостни решения за облика на емблемат на Пловдив.

Кандидатите на ГЕРБ разясниха, че в програмата им за управление на Пловдив са предвидени с приоритет решения за развитието на Стария град. Освен нови събития и инициативи, подкрепата на бизнесите е неразделна част от връщането на блясъка му, заявиха участниците в срещата.

Кандидатите на ГЕРБ Костадин Димитров и Георги Стаменов са с № 7 в бюлетините на изборите на 29 октомври.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *