Затварят част от бул. „Шипка“ в район „Тракия“

Затварят част от бул. „Шипка“ в район „Тракия“

Северното платно на бул. „Шипка“ в участъка между кръстовищата с ул. „Съединение“ и бул. „Освобождение“ се затваря за движение на 6 април (събота) за времето от 11 до 15 часа. Причината е откриването на велосезона в район „Тракия“, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Маршрутите на автобусите по линии №25 и  93 от вътрешноградския транспорт се променят, както следва:

Линия №25 ( ЖР ,, Тракия“ – Агроцентър, ул. ,,Васил Левски“): ул.  „Съединение“ – спирка №109 – блок 150, наляво по ул.  „Бранислав Велешки“, спирка №391 – магазин ,,Кауфланд“, десен завой по бул. „Освобождение“, спирка №359 – магазин „Лидл“, и по маршрута, утвърден  с общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.

Линия №93 (ЖР „Тракия“ – Стъкларски завод):  ул. „Съединение“ –  спирка №109 – блок 150, наляво по ул. „Бранислав Велешки“, спирка №391 – магазин „Кауфланд“, направо по ул. „Георги Данчов“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.

От „Организация и контрол на транспорта“ предупреждават шофьорите за повишено внимание от 10 до 11 часа, когато велосипедистите ще пресичат велоалеите на кръстовищата по следния маршрут: бул. „Освобождение“ – от кръстовището с ул. „Антон Мумджиев“ до това с бул. „Асеновградско шосе“, бул. „Асеновградско шосе“ и ул. „Менделеев“ – от „Освобождение“ до „Санкт Петербург“, бул. „Санкт Петербург“  – от кръстовището с ул. „Менделеев“ до „Освобождение“, и бул. „Освобождение“ – от „Санкт Петербург“ до „Шипка“.

Организацията и контролът на движението, както и охраната на събитието,  ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *