Заради ремонта в "Южен": Автобус №1 с нов временен маршрут от понеделник

Заради ремонта в "Южен": Автобус №1 с нов временен маршрут от понеделник

Кръстовището между улиците „Димитър Талев“ и „Петър Стоев“ се предвижда да бъде затворено за моторни превозни средства от 20 до 31  май.  Това ще стане, ако в понеделник сутринта са поставени всички необходими пътни знаци и указателни табели съгласно утвърдения проект за временна организация по безопасност на движението.

Причината за ограничението са строително-монтажни работи по проекта на ВиК-Пловдив  за Южния обходен колектор, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

На специална среща заедно с кмета на район „Южен“ Атанас Кунчев от фирмата изпълнител на обекта са уверили, че ще работят без прекъсване и в празничните дни по случай 24 май, за да приключат в срок и движението през кръстовището да бъде възстановено.

Маршрутът на автобусна линия №1 от градския транспорт в посока АПК „Тракия“ – кв. „Коматево“ се променя, както следва: бул. „Македония“ –  спирка №15 – магазин ,,Била 2“,  направо по  бул. ,,Македония“, спирка №59 – кръстовището с ул. ,, Георги Кондолов“, десен завой по бул.  „Никола Вапцаров”, спирка №326 – ресторант ,,Тромпета“, наляво по  ул.   „Димитър Талев ”, спирка №18 – след Пощата, и по маршрута, утвърден с  общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът  не се променя.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *