Заличиха драсканици на Младежкия хълм в Пловдив (СНИМКИ)

Заличиха драсканици на Младежкия хълм в Пловдив (СНИМКИ)

Само ден след получен сигнал екип на „Чистота“ заличи новопоявили се драсканици на Младежкия хълм в Пловдив. За целта е използвана пясъкоструйка, а нашарената скулптурна фигура на емблематичния козел е пребоядисана.Заличиха драсканици на Младежкия хълм в Пловдив (СНИМКИ)

Директорката на общинското предприятие инж. Десислава Георгиева призовава гражданите да не драскат безразборно със спрейове из града и особено по тепетата, които са обявени за природни забележителности и защитени територии, а достъпът на специализираната техника до тях е по-труден. Последното цялостно почистване на графитите на Младежкия хълм, включително по скалите, беше в края на лятото. Тогава беше пребоядисана и сградата на гарата на Детската железница.Заличиха драсканици на Младежкия хълм в Пловдив (СНИМКИ)

„Не сме спирали и няма да спрем да работим. Своевременно заличаваме всички новопоявили се драсканици или с пясъкоструйка, или с пребоядисване. За пореден път преди Йордановден отново почистихме подлеза до Водната палата“, заяви инж. Георгиева. Тя е категорична, че скоро ще бъдат приложени допълнителни мерки за засилване на контрола.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *