За 15 септември: ОУ „Екзарх Антим I“ с нов облик и физкултурен салон (СНИМКИ)

За 15 септември: ОУ „Екзарх Антим I“ с нов облик и физкултурен салон (СНИМКИ)

Заместник-кметът по образование Владимир Темелков и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов дадоха старт на основния ремонт на сградата на ОУ „Екзарх Антим I“.За 15 септември: ОУ „Екзарх Антим I“ с нов облик и физкултурен салон (СНИМКИ)

Строителите увериха, че ще работят с бързи темпове и засилено особено през ваканциите. Благодарение на ремонта училището ще разполага с физкултурен салон от 540 кв.м. Ще бъдат подменени и над 500 кв.м дограма, монтирана външна изолация, подменени ВиК и електро инсталациите с цел подобряване на енергийната ефективност.За 15 септември: ОУ „Екзарх Антим I“ с нов облик и физкултурен салон (СНИМКИ)

До основната сграда вече са извършени и изкопните работи на пристройка, в която ще се изградят допълнителни сервизни помещения и тоалетни.А сансьор ще свързва трите етажа на сградата.За 15 септември: ОУ „Екзарх Антим I“ с нов облик и физкултурен салон (СНИМКИ)

„Това е проект, по който работим от над 5 години. Много съм щастлив, че ангажименти, които бяхме поели към жителите на нашия район в момента са в ход на реализация. Полагаме ежегодни грижи за осъвременяване на целия фонд в образователната инфраструктура. Когато човек има ясен план и визия, нещата се получават. Надявам се на 15 септември, когато удари първия звънец, учениците на ОУ „Екзарх Антим I“ да влязат в една модерна сграда“, заяви кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

Подобни проекти стартираха днес и в СУ „Елин Пелин“ и СУ „Пейо Яворов“.

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *