"Време е за приемственост": Костадин Димитров пое кметския пост от Здравко Димитров (СНИМКИ)

"Време е за приемственост": Костадин Димитров пое кметския пост от Здравко Димитров (СНИМКИ)

„Рядко говорим за приемственост, по-скоро говорим за предизборната кампания с негативна мисъл. Сега искам да кажа, че е време за приемственост – от единия кмет на другия, на следващия, за да могат да бъдат довършени всички започнати дела в града ни“. С тези думи новият кмет на Пловдив Костадин Димитров пое официално поста от предшественика си Здравко Димитров в община Пловдив."Време е за приемственост": Костадин Димитров пое кметския пост от Здравко Димитров (СНИМКИ)

Преди това новите управници – кметът Костадин Димитров, районните кметове и общинските съветници положиха официално клетва в залата на Регионалния исторически музей. На първото си заседание те избраха за председател съветника от ГЕРБ Атанас Узунов."Време е за приемственост": Костадин Димитров пое кметския пост от Здравко Димитров (СНИМКИ)

След това Костадин Димитров получи благословията на пловдивския митрополит Николай в храм „Свети Архангели“."Време е за приемственост": Костадин Димитров пое кметския пост от Здравко Димитров (СНИМКИ)

Новите управници минаха с литийно шествие от църквата през Главната улица на Пловдив до сградата на пл. „Стефан Стамболов“ 1."Време е за приемственост": Костадин Димитров пое кметския пост от Здравко Димитров (СНИМКИ)

В общината Здравко Димитров подари на наследника си икона на Свети Георги Победоносец с думите: „Твоите победи ще бъдат победи за града“. Предстои новоизбраният кмет да обяви екипа си следващата седмица.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *