Вижте кой е големият победител на Народните борби край Асеновград (ВИДЕО)

Вижте кой е големият победител на Народните борби край Асеновград (ВИДЕО)

Божидар Тодоров на 24 г. от Пловдив победи в Народните борби на Трифон Зарезан. Традиционно те се провеждат край Асеновград, а наградата е жив коч.

@obshtina_asenovgradБожидар Тодоров на 24 г. от Пловдив се пребори за коча в Народните борби край Асеновград.

♬ original sound – Община Асеновград


Народните борби бяха част от програмата, с която община Асеновград отбеляза тържествено празника на виното Трифон Зарезан. Шампионът си завоюва I-то място в нелека битка на финала срещу изключително добре подготвен опонент. Божидар участва за първи път и успя да вдигне овена на раменете си, да покаже мъжество и силен дух. Вижте кой е големият победител на Народните борби край Асеновград (ВИДЕО)

Победителят в Народните борби бе награден лично от кмета на Асеновград д-р Христо Грудев. Той му пожела здраве и със същата воля, както се пребори за коча, да постига целите си с лекота в живота. В категорията „Баш“ борците, класирали се на II, III и IV място получиха награди от общината – съответно 300 лв., 200 лв. и 100 лв. В Народните борби, провели се в местността „Св. Трифон“ край Асеновград, се включиха състезатели от почти всички възрастови групи, като сред участниците имаше и жени.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *