Възможни са ограничения в движението заради днешния мач на стадион „Христо Ботев“

Възможни са ограничения в движението заради днешния мач на стадион „Христо Ботев“

Заради футболния мач между отборите на „Ботев“ (Пловдив) и „Ботев“ (Враца), който ще се играе днес от 17:45 часа на стадион „Христо Ботев“, са възможни временни ограничения на движението в района на спортното съоръжение. За това предупреждават от общинското предприятие „Организация на контрол на транспорта“.

При необходимост се предвижда от 16 до 21 часа да бъдат затворени за пътни превозни средства следните пътни участъци: бул. „Източен“ – от кръстовището с бул. „Княгиня Мария Луиза“ до това с бул. „Санкт Петербург“, ул. „Богомил“ – между кръстовищата с бул. „Източен“ и ул.  „Лев Толстой“, и  ул. „Варшава“ – от ул. „Богомил“ до ул. „Славянска“.

Временната организация на движението, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР. Полицейските служители ще реагират своевременно съобразно конкретната ситуация. В случай, че се наложи затварянето на части от булеварди и улици, автобусите по линии № 9, 10 и 36 от градския транспорт са в готовност да преминават по утвърдени алтернативни маршрути. Шофьорите са предупредени да карат с повишено внимание около стадиона.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *