Важни промени в организацията на движението в "Тракия" (СНИМКИ)

Важни промени в организацията на движението в "Тракия" (СНИМКИ)

Временна организация на движението се въвежда от 28 февруари до 20 март по ул. „Пеньо Пенев“ и ул. „Поручик Боян Ботев“ в пловдивския район „Тракия„. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ в града.Важни промени в организацията на движението в "Тракия" (СНИМКИ)

Причината са строително-монтажни работи по изпълнение на проекта „Изграждане на нова улична мрежа със свързваща инфраструктура на територията на район „Тракия“ – Община Пловдив“. Ще се работи поетапно. Движението на моторни превозни средства няма да бъде спирано, но шофьорите трябва да управляват автомобилите си с повишено внимание, предупреждават от ОКТ.Важни промени в организацията на движението в "Тракия" (СНИМКИ)

Същевременно кметът на район „Тракия“ Георги Гатев потвърди, че до 1-ви март затворената северна отсечка на бул. „Освобождение“ ще бъде пусната за движение. Кметът инспектира ежедневно дейностите, които ще приключат в първоначално обявения срок. Важни промени в организацията на движението в "Тракия" (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *