В район "Южен" отбелязаха Световния ден на водата (СНИМКИ)

В район "Южен" отбелязаха Световния ден на водата (СНИМКИ)

С конкурси и презентации в район „Южен“ отбелязаха официално Световния ден на водата, който традиционно се провежда на 22 март.В район "Южен" отбелязаха Световния ден на водата (СНИМКИ)

Интересни интерпретации на участниците във фотоконкурса „Ние и водата“ представиха ученици от всички училища в района. В красиви кадри всяко от децата беше пресъздало своята позиция, мисли и чувства по темата. Кметът на район Атанас Кунчев благодари на всички участници за прекрасните фотографии. „Бъдете здрави и все така креативни!“, обърна се към децата той.В район "Южен" отбелязаха Световния ден на водата (СНИМКИ)

Впечатляващо беше и тържеството в ДГ „Албена“, на което той присъства заедно със заместник-кмета по „Екология и здравеопазване“ в Община Пловдив Иван Стоянов. Децата ги посрещнаха с песни, танци и стихотворения, след което ги изненадаха приятно със своите проекти, свързани с различните аспекти от приложението на водата и значението й за живота, за опазването на нейната чистота, за водния кръговрат в природата и за нейната изключителна красота.В район "Южен" отбелязаха Световния ден на водата (СНИМКИ)

По покана на отдел „Екология“, Община Пловдив, представители на „В и К“ ЕООД, презентираха на малчуганите интересни факти за водата, нейните свойства и агрегатни състояния. Иван Стоянов връчи Отличителна грамота на директора на ДГ „Албена“ – г-жа Виолета Димова, за добрата организация и отличното представяне на целия колектив.В район "Южен" отбелязаха Световния ден на водата (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *