В Ботев Пловдив все още не са решили кой да подкрепят за президент на БФС

В Ботев Пловдив все още не са решили кой да подкрепят за президент на БФС

От Ботев Пловдив все още не са решили кой кандидат за президент на БФС да подкрепят. След разговори с 2- ма от основните претенденти жълто- черните ще анализират и умуват за плюсовете и минусите на кандидатите.

Ето какво съобщиха от клуба:

ПФК „Ботев“ отправи покана за публичен дебат към четирима от основните претенденти за ръководители на БФС – Михаил Касабов, Георги Градев, Димитър Бербатов и Георги Иванов.

Същата беше уважена от двама от тях – Михаил Касабов и Георги Градев, като тяхното гостуване на стадион „Христо Ботев“ бе излъчено през каналите на клуба, предоставяйки по този начин възможност на всички наши привърженици да чуят и видят тяхната визия за развитието на българския футбол.

За наше съжаление и въпреки опитите ни да осигурим удобно време, включително и за дистанционно провеждане на дискусията, Димитър Бербатов и Георги Иванов предпочетоха да не променят предварителните си програми, за което ние проявяваме разбиране.

ПФК „Ботев“ ще вземе своето решение кой от претендентите за ръководител на БФС да подкрепи на предстоящия конгрес на 15 март, анализирайки внимателно всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *