Стефка Костадинова пред Костадин Димитров: Световният ми рекорд не е само мой, той е наш - пловдивски

Стефка Костадинова пред Костадин Димитров: Световният ми рекорд не е само мой, той е наш - пловдивски

В Деня на спорта олимпийската шампионка Стефка Костадинова гостува в Община Пловдив, където бе посрещната от кмета Костадин Димитров. На срещата присъстваха министърът на младежта и спорта Георги Глушков, зам.-кметът по спорт и младежки дейности Николай Бухалов, зам.-кметът по финанси Женя Петкова, председателят на Общинския съвет Атанас Узунов и общински съветници от всички групи.

„Градът ни е уникален с това, че тук се намира една от най-големите бази за развитие на спорта на Балканския полуостров – Гребният канал. В последните години имаме и подем в изграждането на редица спортни съоръжения“, коментира кметът Костадин Димитров.Стефка Костадинова пред Костадин Димитров: Световният ми рекорд не е само мой, той е наш - пловдивски

„Винаги ще подкрепям спорта в Пловдив и ще заставам зад Вас. Моят световен рекорд не е само мой, той е на моето спортно училище „Васил Левски“ и на моя град. Той е наш – пловдивски“, заяви Стефка Костадинова. Във връзка с предстоящите летни олимпийски игри в Париж тя отбеляза, че в момента има 36 човека, които са покрили олимпийски квоти, като се очаква България да изпрати общо 42-а спортисти.

Още: Денят, в който Стефка Костадинова вдигна летвата твърде високо (ВИДЕО)

Министър Глушков също отправи поздравления към кмета Костадин Димитров и всички присъстващи.

„Пожелавам още много радости на спортистите в Пловдив под Вашите грижи, защото всеки спортист, който е получил подкрепа от града и хората в него, помни това за цял живот“, подчерта министърът.

Всички общински съветници бяха категорични, че спортът има способността да обединява хората, независимо от техните политически пристрастия, и се обединиха около идеята развитието на спорта в града да продължи.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *