Спартак Пловдив с официално изявление заради съдийството на Кристиян Колев

Спартак Пловдив с официално изявление заради съдийството на Кристиян Колев

От Спартак Пловдив излязоха с официална позиция. Повод за реакцията е дадената и малко по-късно отменена дузпа от съдията Кристиян Колев по време на днешния мач с дубъла на Локомотив Пловдив.

Още: Спартак Пловдив с важна победа над дубъла на Локомотив

Поместваме позицията без редакторска намеса:

„След днешния мач от ръководството на Спартак сме длъжни да защитим името на клуба, защото сме отбор с традиции и не можем да допуснем лицето Кристиян Колев (съдия на мача) за пореден път да се подиграва с отбора.

Днес в 82′ той отсъди дузпа в полза на Спартак и по странен и никому неизвестен начин след няколко минути реши да я отмени.

Ще спестим с какви епитети съдията се оправда за решението си.

Това лице за втори път отменя по такъв начин дузпа в полза на Спартак, което води на мисълта, че това е тенденция. Затова искаме да обявим категорично, че повече не желаем той да ръководи мачовете на нашия отбор.

Ние хабим сили, хабим енергия, а нашият собственик инвестира лични средства в клуба. Имаме цели, които ще следваме и няма да допуснем някой да се подиграва с труда на всички ни.

Ръководството на Спартак  ще направи всичко по силите си да защити името на клуба и нашите фенове.

Всички виждаме каква е ситуацията в българския футбол и се надяваме нещата да се променят, за да има развитие и успехи за българските клубове“.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *