След отменен гол и дузпа: Локомотив Пловдив загуби от Хебър (ВИДЕО)

След отменен гол и дузпа: Локомотив Пловдив загуби от Хебър (ВИДЕО)

Локомотив Пловдив загуби от Хебър с 1:2 в драматичен мач в мач от 22-ия кръг на Първа лига. Пазарджиклии се добраха до успеха в последните секунди на срещата, играла се на „Лаута“.

В 10-ата минута Христо Иванов откри резултата. Той обаче беше принуден да напусне терена в 25-ата минута, когато след сблъсък с Жоао Сеско пукна главата си и не можеше да продължи. Десет минути по-късно Йоан Баи от „черно-белите“ пропусна от удобна позиция. Пазарджиклии успяха да изравнят в началото на второто полувреме. Това стана в 51-ата минута, когато се разписа футболистът им Марк-Емилио Папазов.

Шест минути по-късно „смърфовете“ вкараха гол чрез Хорхе Сегура, но съдията Петър Кузев го отмени, след като видя ситуацията на системата ВАР, и отсъди засада на Димитър Илиев.

Две минути по-късно Бабакар Дион стреля, топката срещна ръката на Георги Вълчев от гостите. Съдията Петър Кузев отсъди дузпа в полза на локомотивци. Реферът обаче отмени решението си, след като изгледа ситуацията със системата ВАР.

В края на срещата червен картон пък получи Ангел Ласков от Локомотив. Секунди преди края Шейх Диаманка вкара победния гол за Хебър. Попадението падна в 101-та минута, въпреки че бяха дадени 8 минути продължения.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *