Шампионска лига: Пропадането на Байерн продължава, ПСЖ е на крачка от четвъртфиналите (ВИДЕО)

Шампионска лига: Пропадането на Байерн продължава, ПСЖ е на крачка от четвъртфиналите (ВИДЕО)

Байерн Мюнхен продължава със слабото си представяне в последно време, след като допусна изненадваща загуба като гост на Лацио в среща от 1/8-финалите на Шампионска лига. Двубоят завърши при резултат 1:0 за италианския тим, а в герой за „орлите“ се превърна Чиро Имобиле, който вкара единственото попадение в мача от дузпа.

Германският гранд пък завърши двубоя с човек по-малко, след като в средата на второто полувреме Дайо Упамекано бе изгонен с директен червен картон. Нещо повече – футболистите на „Баварския колос“ не отправиха нито един точен удар в очертанията на противниковата врата.

В друг мач от деня Пари Сен Жермен взе комфортен аванс преди реванша с Реал Сосиедад. Френският шампион победи с 2:0 в срещата, играна на „Парк де Пренс“. Първото полувреме двата тима опитаха да стигнат до гол, но това така и не се случи, въпреки че имаше добри положения за попадение някоя от двете врати. След почивката домакините от Париж вдигнаха значително оборотите и стигнаха до два гола. Килиан Мбапе изведе ПСЖ напред в резултата още в началото на втората част. В 70-ата минута Баркола се разписа и оформи крайното 2:0 за французите.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *