Пуснаха движението в част от кръговото на гарата и източното платно на бул. "Руски" (СНИМКИ)

Пуснаха движението в част от кръговото на гарата и източното платно на бул. "Руски" (СНИМКИ)

Отворено за движение вече е част от кръговото кръстовище на Централна гара от бул. „Христо Ботев“ към бул. „Руски“ и ул. „Иван Вазов“. От днес автомобилите могат да минават и по източното платно на бул. „Руски“, но само в посока към ул. „Гладстон“.Пуснаха движението в част от кръговото на гарата и източното платно на бул. "Руски" (СНИМКИ)

Така поредна важна пътна артерия в Пловдив се отваря за движение в рамките на месец. Облекчаването на трафика в града бе един от спешните проблеми пред кмета на града Костадин Димитров. За да бъде решен възможно най-бързо, той и екипът му си поставиха за цел да координират и форсират работата на фирмите, които изпълняват големите проекти на Пловдив.Пуснаха движението в част от кръговото на гарата и източното платно на бул. "Руски" (СНИМКИ)

След отварянето на част от кръговото кръстовище до Централна гара, което бе затворено от пролетта, се очаква да намалее трафикът в района.Пуснаха движението в част от кръговото на гарата и източното платно на бул. "Руски" (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *