Проведе се ежегодният футболен турнир на район „Източен“ под патронажа на кмета (СНИМКИ)

Проведе се ежегодният футболен турнир на район „Източен“ под патронажа на кмета (СНИМКИ)

„Радвам се, че запазваме традицията в район „Източен“ и подкрепяме развитието на спорта и младежките дейности. Ще продължаваме да работим в тази посока и занапред”, с тези думи районният кмет Емил Русинов се обърна към участниците в традиционния футболен турнир в “Източен”.Проведе се ежегодният футболен турнир на район „Източен“ под патронажа на кмета (СНИМКИ)

Общо 10 отбора и над 120 деца се включиха в надпреварата между учебните заведения. В състезанието участваха ученици от 2 възрастови групи – юноши младша от 5-7 клас и юноши старша от 8 -12 клас.Проведе се ежегодният футболен турнир на район „Източен“ под патронажа на кмета (СНИМКИ)

Това е поредно издание на традиционния турнир за „Купата на Кмета“, под надслов „Да победим агресията със спорт“.Проведе се ежегодният футболен турнир на район „Източен“ под патронажа на кмета (СНИМКИ)

Състезанието започна с груповата фаза на юноши старша, в която 1-во място спечели отборът на ПГСАГ „Арх. Камен Петков“. Втори се класираха децата от ПГТСТ „Гоце Делчев“, а третото място е за ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“ с голмайстор: Роберт Левон Енфиеджиян. Специалната награда за вратар взе Огняна Бургоджиева от ПГП „Проф. Д-р Асен Златаров“.Проведе се ежегодният футболен турнир на район „Източен“ под патронажа на кмета (СНИМКИ)

След изключително интересен финал и дузпи, шампиони във втората възрастова група станаха играчите от ОУ „Васил Левски“. На второ място се класира втория отбор на ОУ „Васил Левски“, а СУ „Найден Геров“ се подредиха на трето място. Награда за голмайстор бе връчена на Михаил Шкодров от ОУ „Васил Левски“.

Проведе се ежегодният футболен турнир на район „Източен“ под патронажа на кмета (СНИМКИ)

Победителите бяха наградени от заместник-кмета по „Спорт и младежки дейности“ в Община Пловдив Николай Бухалов, заедно с кмета на район „Източен“ Емил Русинов и заместника му Николай Мадански. Всички деца си тръгнаха като победители от зала Атрим Арена, изпълнени с приятни емоции и амбиции за усъвършенстване в спорта.Проведе се ежегодният футболен турнир на район „Източен“ под патронажа на кмета (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *