Прекрасно: Събраха се парите за лечението на малката Амая

Прекрасно: Събраха се парите за лечението на малката Амая

Близо 800 000 лева бяха събрани буквално за часове от добри хора в помощ на малката Амая. Както вече писахме, момиченцето се нуждае от сърдечна трансплантация, за да живее.

Справка в платформата Павел Андреев показва, че към момента вече са дарени над 792 000 лева, като първоначално бяха заявени нужните 750 000. Както и в други случаи, обаче, е добре да има повече средства в сметката, тъй като често се налагат допълнителни разходи при лечението. Поради тази причина кампанията продължава и към момента и всеки, който иска да помогне на слънчевото момиченце, все още може да го направи тук.

Още: Спешно: Малката Амая се нуждае от ново сърце, да помогнем!

В момента детето е в реанимация в столична болница. На Амая е поставен постоянен пейсмейкър, тъй като сърцето й е силно увредено и изпомпването на кръв към тялото не е в пълния си обем. Поради тази причина бе изключително важно средствата да се съберат в максимално кратък срок.

Тъй като основната част от сумата вече е събрана, ако всичко е наред, Амая и близките й могат да отлетят за Индия още утре, където да постъпят за трансплантация в болница. Нека продължаваме да помагаме и да стискаме палци, че изходът от операцията ще е благоприятен, за да има Амая едно прекрасно детство.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *