Пловдив в ритъма на Франкофоли България 2024 (СНИМКИ)

Пловдив в ритъма на Франкофоли България 2024 (СНИМКИ)

Първата вечер на седмото издание на Международния фестивал за френска модерна музика Франкофоли България стартира успешно. Публиката и артистите на сцената бяха повече от вълшебни.

Хиляди пяха и танцуваха с невероятните Ищар, Уили Уилям, Нувел Ваг, Иво Димчев, а вечерта завърши с прекрасните артисти от Паров Стелар. Код жълто не беше обявен само за температурните условия в Пловдив, но и за топлината, с която публиката посрещна всички изпълнители, част от Първата вечер на Франкофоли България 2024.Пловдив в ритъма на Франкофоли България 2024 (СНИМКИ)

Вълнуващия концерт започна с българското присъствие на Иво Димчев, който грабна публиката със сгряваща сърцата българска естрада и модерни международни бийтове. За втори път на сцената на Франкофоли България в историята на фестивала се включиха артистите от Нувел Ваг, които отбелязаха своята 20-та годишнина на музикалната сцена. Пловдив в ритъма на Франкофоли България 2024 (СНИМКИ)

Ищар просълзи българската публика с невероятното изпълнение на песента „Облаче ле бяло“ заедно с чаровната Сибила от нашите медийни партньори от радио Енерджи, и разбира се други нейни популярни песни. Уили Уилям пък накара публиката да скача и танцува бурно под звуците на неговите музикални тракове. Вярната публика на Франкофоли България остана до края на вечерта, за да се забавляват заедно с любимците си от Паров Стелар, които ги покориха от  сцената с харизма и професионализъм.Пловдив в ритъма на Франкофоли България 2024 (СНИМКИ)

Втората фестивална вечер предстои днес – 22 юни 2024 г., Гребна база, Пловдив. Очакваме изключителна атмосфера на сцената на Франкофоли България от Делукс, Барбара Прави, Неж и една от най-успешните танцови групи в Обединеното кралство за последното десетилетие – Рудиментал /Rudimental/.Пловдив в ритъма на Франкофоли България 2024 (СНИМКИ)

Фестивалът се провежда с финансовата подкрепа на Община Пловдив и Фондация Пловдив 2019. Основен медиен партньор на събитието е Радио Енерджи. Билетите за фестивала Франкофоли са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежатана Eventim до 23:00 часа на 22 юни 2024г.

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *