Огромни великденски яйца красят площада в Асеновград (СНИМКИ)

Огромни великденски яйца красят площада в Асеновград (СНИМКИ)

Само няколко дни ни делят от настъпването на един от най-големите християнски празници – Великден. По този повод, първото площадно ниво в Асеновград е обсипано от разноцветни красиви огромни магически яйца, изписани от сръчните ръце на асеновградчани.Огромни великденски яйца красят площада в Асеновград (СНИМКИ)

Пространството пред вратите на бившия Търговски център пък се превърна в сцена на великденски етюд, в която участват случайните минувачи. Община Асеновград приканва всички да посетят централния площад, за да си направят снимка при свежо подредената импровизирана картина, създаваща уют и добро настроение.Огромни великденски яйца красят площада в Асеновград (СНИМКИ)

Не на последно място, от община Асеновград призовават всички да пазят направеното.Огромни великденски яйца красят площада в Асеновград (СНИМКИ)

„Родители, не допускайте децата и домашните си любимци в градинките, за да не се счупят яйцата! Млади и възрастни, нека бъдем позитивни, нека бъдем пример, нека бъдем пазители на нашия общ дом – Асеновград“, призоваха от общината.Огромни великденски яйца красят площада в Асеновград (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *