Официално: Тошо Пашов е заместник-кметът по строителство на Община Пловдив

Официално: Тошо Пашов е заместник-кметът по строителство на Община Пловдив

Инженер Тошо Пашов е новият заместник-кмет в Община Пловдив. От днес той поема ресорите строителство, устройство на територията и общинска собственост.

Инж. Пашов е завършил Университета по архитектура, строителство и геодезия, а в Община Пловдив е от 1993 г. В продължение на 11 години е бил в частния бизнес, а през последните 12 години е заместник-кмет в район „Централен“.

Работи по десетки ключови за града проекти, сред които строителството на надлез „Родопи“, реконструкцията на бул. „България“ , на Дондуковата градина, реставрацията на сградата на Хуманитарната гимназия и други.

Това е шестият официално обявен заместник-кмет на община Пловдив от Костадин Димитров. Досега стана ясно, че Пламен Панов запазва мястото си начело на културата в града. Новите заместник-кметове са Ангел Славов, който ще отговаря за сигурността и обществения ред, Владимир Темелков, който поема ресор „Oбразование, бизнес развитие и европейски политики“, Иван Стоянов, който ще отговаря за екологията и здравеопазването и юристът Женя Петкова с ресор „Финанси и стопански дейности“.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *