Обучение за младежи в Асеновград

Обучение за младежи в Асеновград

В Асеновград ще се проведе Уъркшоп на тема „Онлайн ресурси за формално и неформално образование“. Целта на инициативата е да бъдат представени пред младите хора селектирани едни от най-често използваните безплатни online платформи за формално и неформално образование. Благодарение на ресурсите и инструментите, включени в тях, младежите ще имат възможността да получат много нова информация и знания в различни сфери. Ще бъде разказано за програмите „Еразъм+“, „Европейски Корпус за Солидарност“ и „DiscoverEU“.

Уъркшопът е подкрепен от Фондация „Анна Линд“ ( https://www.annalindhfoundation.org/ ) и се реализира от Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество ( https://iicbg.org/ ), в качеството си на национален координатор на Българската мрежа „Анна Линд“. Обучението ще се проведе в Градска библиотека – Асеновград ( https://libasenovgrad.com/ ), която, като член на мрежата, ще е домакин. Сесиите ще започнат в 13:30 ч. и ще приключат в 14:30 ч. Участието е безплатно.

Желаещите да присъстват, следва да попълнят (на латиница) заявка за участие: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebgjWWvk10xMR1Ex4Km7WrZP9ZW1iSzK86wOCSE0Z4Un9MDg/viewform .

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *