Обновиха Клиниката по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив (СНИМКИ)

Обновиха Клиниката по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив (СНИМКИ)

Откриха изцяло обновената Клиника по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив.Обновиха Клиниката по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив (СНИМКИ)

Близо пет месеца продължи ремонтът на клиниката, финансиран изцяло със собствени средства на лечебното заведение. Проектът включва обновяване на болничните стаи и сервизните помещения за пациентите, подмяна на баните, подовите настилки и вратите, ремонт на служебните помещения и подновяване на цялата материално-техническа база.Обновиха Клиниката по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив (СНИМКИ)

Събитието уважиха изпълнителният директор на университетската болница проф. д-р Карен Джамбазов, заместник-директорите по Диагностична и лечебна дейност проф. д-р Жанет Грудева и проф. д-р Иван Дечев, деканът на Медицинския университет Пловдив проф. д-р Мариела Генева, началници на клинични звена, както и служителите, ангажирани с изпълнението на проекта. Водосвет за здраве и благоденствие беше извършен от отец Апостол Марудов.Обновиха Клиниката по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив (СНИМКИ)

Началникът на клиниката доц. д-р Владимир Ходжев откри събитието, като представи постигнатите резултати. „Със завършването на този ремонт приключва един 10-годишен период по обновяване на клиниката, който започна с нейното пребазиране от База 1 на бул. Васил Априлов към База 2 на бул. Пещерско шосе. Тази логистика спомага за по-доброто и комплексно лечение на пациентите, тъй като осъществява свързаност с всички специалисти от останалите клинични звена. Това е и част от причината многопрофилната болница да бъде предпочитана. Благодаря сърдечно на изпълнителния директор и на всички допринесли за подобряването битовите условия”, сподели доц. д-р Владимир Ходжев.Обновиха Клиниката по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив (СНИМКИ)

Изпълнителният директор на УМБАЛ „Свети Георги“ Пловдив проф. д-р Карен Джамбазов благодари на екипа за усърдната работа и изрази увереност, че новите битови условия ще подпомогнат лечението на пациентите. Той подчерта значението на звеното и това, че в него работят едни от най-добрите и отдадени специалисти, като поднесе икона на клиниката с пожелание за здраве, сили и успешни дела.Обновиха Клиниката по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив (СНИМКИ)

Със завършването на този проект, Клиника по пневмология и фтизиатрия на университетската болница се утвърди като модерно и иновативно медицинско заведение, готово да отговори на нарастващите изисквания на здравеопазването и да предостави на пациентите висококачествени медицински услуги.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *