Николай Денков остана без охрана от НСО

Николай Денков остана без охрана от НСО

Бившият премиер акад. Николай Денков обяви, че от Националната служба за охрана (НСО) са му спряли охраната. Той съобщи това в предаването „Евродикоф“ по Евроком.

„От НСО ми казаха, че ми вземат охраната. Казах добре, въпреки че ми се полага. Не ми пука, или трябва да свършим работа и да сме смели, или нямаме място в политиката“, каза още Денков.

За счупената бутилка от Кирил Петков

Бившият премиер коментира и счупената бутилка от Кирил Петков по време на преговорите с Борисов. Той каза,че след като Кирил Петков ударил по масата, на която са водили преговорите за кабинет, тогава разговорите с Бойко Борисов са станали по-конструктивни. „Тази счупена маса е само един от примерите за това голямо напрежение, което имаше. Бяхме в кабинета на Борисов преди да съставим правителство. Той взе да говори лъжи, глупости. И Кирил избухна, удари по масата и каза: „Ама чакай, ние не сме се събрали, за да си говорим врели-некипели“. И се счупи стъклото на масата. Оттогава се дисциплинира разговорът и стана ясно, че ако искаме да вървим към съставяне на правителство, не трябва да говорим врели-некипели“, разказа акад. Денков.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *