Напредва изграждането на нови детски градини и ясли в Пловдив (СНИМКИ)

Напредва изграждането на нови детски градини и ясли в Пловдив (СНИМКИ)

Кметът Здравко Димитров и неговият заместник Пламен Райчев инспектираха довършителните дейности на пет нови детски градини и ясли, които са построени в този мандат. Двамата останаха доволни от видяното и похвалиха изпълнителите.Напредва изграждането на нови детски градини и ясли в Пловдив (СНИМКИ)

Детските заведения „Зорница“ в район “Южен” и „Каменица“ на ул. „Богомил“ са построени и предстои обзавеждането и оборудването им. Двамата разгледаха и новата градина в квартал “Съдийски”, която тепърва ще бъде довършена, но до края на годината изпълнителите поеха ангажимент да е готова.Напредва изграждането на нови детски градини и ясли в Пловдив (СНИМКИ)

Кметът и неговият заместник останаха най-впечатлени от напредъка на детската градина в ЖР „Тракия“. Тя вече е напълно обзаведена и очаква до броени дни своите възпитаници. При инспекцията Здравко Димитров и Пламен Райчев разгледаха спалните помещения, занималните и оборудваната кухня, а след това похвалиха и обособените места за всяка група в двора.Напредва изграждането на нови детски градини и ясли в Пловдив (СНИМКИ)

„Отговаряме на нуждите на пловдивчани за още места в детските заведения и спазваме едно от обещанията, които дадох в началото на моя мандат. Няколко детски градини и ясли бяха построени и вече приемат деца, сега още 4 ще отворят врати. Нека и моят наследник продължи тези дейности, защото децата са бъдещето на този град и трябва да се радват на нови и модерни градини“, пожела кметът Димитров.Напредва изграждането на нови детски градини и ясли в Пловдив (СНИМКИ)

В края на инспекцията двамата кметове посетиха и детска градина „Майчина грижа“ в район „Централен“, която бе напълно обновена. „Предизвикателството тук бе, че ремонтните дейности се извършваха при работеща градина, която бе в доста тежко състояние. Виждам, че са подменени таваните, обновена е фасадата, премахнат е гредоредът, подменена е и настилката в двора. Поздравявам изпълнителите за свършената работа“, коментира доволен след инспекцията Пламен Райчев.Напредва изграждането на нови детски градини и ясли в Пловдив (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *