"Най-ценната благословия": Ивет Лалова чака първата си рожба (СНИМКА)

"Най-ценната благословия": Ивет Лалова чака първата си рожба (СНИМКА)

Страхотни спортни новини долетяха от най-бързата българка Ивет Лалова! Тя и нейният съпруг Симоне Колио очакват бебе през пролетта на 2024 година. За прекрасната вест съобщи самата спортистка със снимка в профилите си в социалните мрежи.

„От всички благословии, които някога сме получавали, тази без съмнение е най-ценната. Бебе Колио идва през пролетта на 2024 г.“, написа Ивет Лалова, публикувайки своя снимка със Симено, от която се вижда, че родната лекоатлетка е в напреднала фаза на своята бременност.

„Това е голямата мечта, която се сбъдна през тази година. Живот и здраве, ще бъда мама в олимпийската година. Обичам нещата да бъдат мотивиращи и вдъхновяващи, затова не смятам да спирам да работя. Това бебенце вече направи няколко корици, реклами, мастър класове. То е трето поколение спринтьор, и то от мъничко спринтира“, заяви Лалова пред bTV.

„Разбрахме преди няколко месеца на най-красивото място на света за нас – олимпийския стадион в Будапеща. Научихме, че ще станем родители – получихме резултатите по имейл. Симоне беше до мен. Казах му – ще си имаме бебе. Това е много емоционален момент, не може да се опише с думи.“

„През последните години претърпях много загуби и съм щастлива, че сега някой ще се присъедини към нас. Винаги съм искала да бъда майка, но бях отговорна към спорта и не съм слагала кариерата си на пауза“, каза още тя.

Ивет Лалова е на 39 години, като през идния месец май ще навърши 40. Тя ще става майка за пръв път. Атлетката за последно се състезава на Олимпийските игри в Токио през 2021 година. Лалова е европейска шампионка, държи националните рекорди на 100 и 200 метра.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *