Мария Илиева и 10 музиканти с национално турне „Любов”, в понеделник пее в Пловдив

Мария Илиева и 10 музиканти с национално турне „Любов”, в понеделник пее в Пловдив

Мария Илиева стартира национално турне „Любов“, което включва 13 града в страната. Кралицата на българската поп музика ще зарадва феновете си в Пловдив на 16 октомври, понеделник, от 20ч. в Зала СИЛА. Билети се продават в  EPAYGO.bg на адрес https://bit.ly/3rAHVyU, в мрежата на Grabo : https://bit.ly/3O9Q5aq и на всички каси на EasyPay.

Истинска наслада за сетивата очаква публиката с  най-големите хитове, сред които „Лунен сън”, „Нищо”, „Играя стилно”, „I Like”, „Остани тази нощ”, както и едноименната „Любов”. Поп дивата обещава много изненади, нови концертни аранжименти и впечатляваща мултимедия. Музикантите от бенда са сред емблематичните за съвременната музикална сцена-  Георги Янев – китара, Васил Вутев – барабани, Мартин Денев – клавишни, Мартин Ташев – тромпет, Владислав Мичев – тромбон и синтезатор, Емилио Мархолев – бас, трио Тринити – вокали.

Това е първото турне на Мария Илиева, което посещава такъв мащабен брой големи и по-малки градове в страната, коментират от екипа ѝ. „Тази есен ще е наситена с музика! Щастлива съм, че ще успея да съчетая ролята ми на треньор в „Гласът на България” и срещите ми с публиката в цялата страна. Подготовката тече отдавна, ще бъде незабравимо“, споделя певицата.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *