Локомотив Пловдив продължава със силната серия, победи и Черно море (ВИДЕО)

Локомотив Пловдив продължава със силната серия, победи и Черно море (ВИДЕО)

Локомотив Пловдив победи с 1:0 Черно море в мач от 28-ия кръг на efbet Лига. Окрилените фенове на черно- белите направиха страхотно пирошоу на Бесика и не спряха да пеят през целия мач. На трибуните бе и собственикът на клуба Христо Крушарски.

Първа добра възможност в мача бе за моряците, когато в 14′ удар на Васил Панайотов беше блокиран, а топката се озова у Даниел Димов, чийто шут премина покрай вратата.

Локомотив отговори с изстрел на Бабакар Дион, който бе спасен от Иван Дюлгеров. Пловдивчани откриха резултата в 30′, когато Оливер Камдем получи топката вдясно от вратата и успя да я насочи покрай Дюлгеров за 1:0. Няколко минути по-късно Атанас Илиев се озова на добра позиция, но стреля над вратата. В 44′ Локомотив можеше да удвои резултата, но Дюлгеров спаси страхотен удар на Ефе Али. Последва неточен изстрел на Хорхе Сегура.

В 57′ Мичи Нтело се озова на добра позиция, но не успя да овладее топката и Дюлгеров я хвана. В 60′ Илиан Илиев центрира топката отляво, Атанас Илиев понечи да играе с топката, но не успя, а тя влезе в мрежата. Попадението обаче с право бе отменено. В 65-та Уеслен Жуниор шутира от изгодна позиция и Кристиан Томов отрази удара му. Последваха две възможности за Митко Илиев, но той не успя да се разпише. Шанс имаше и Владимир Медвед, но и неговия удар бе спасен.

Така Локомотив Пловдив изпревари Левски и е на 4- тата позиция с 53 точки, а в следващия кръг гостува на Берое.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *