Локомотив Пловдив изпусна първото място след равенство с ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Локомотив Пловдив изпусна първото място след равенство с ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Локомотив Пловдив завърши 1:1 с ЦСКА 1948 като гост в мач от 15-ия кръг на efbet Лига, който се игра на стадиона в Бистрица. „Черно-белите“ удариха две греди, в края на двубоя бяха изгонени двама играчи.

Гостите започнаха добре срещата и в 3-ата минута Джовани стреля, но Даниел Наумов спаси. Четири минути по-късно вратарят на „черно-белите“ Динко Хоркаш сгреши, Педриньо овладя топката и подаде на Аерон Зинга, който обаче стреля неточно. В 10-ата минута Елитон от домакините стреля с глава, но Хоркаш спаси. Футболистите на ЦСКА 1948 поведоха в 15-ата минута с гол на Георги Русев, които се възползва от грешка и се разписа за 1:0.

В 42-та Джовани финтира Гурица, защитникът на домакините го спъна и главният съдия Ивайло Стоянов отсъди дузпа. Ситуацията бе потвърдена от ВАР. Зад топката застана Джовани и хладнокръвно реализира за 1:1.

Така Локомотив Пловдив записа пети пореден мач без победа и преди дербито с Ботев, е с 31 точки. „Черно-белите“ вече не са на върха в класирането, след като днес Черно море победи Пирин и има в актива си 32 точки.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *