Левски не остави шанс на Локомотив Пловдив на Герена (ВИДЕО)

Левски не остави шанс на Локомотив Пловдив на Герена (ВИДЕО)

Отборът на Локомотив Пловдив загуби визитата си на Левски с 0:3. Двубоят се игра от 17:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

В 3-ата минута Бабакар Дион получи в наказателното поле на Левски и стреля, топката срещна напречната греда. В 6-ата минута рейд на Петрис завърши с пас към Уелтън, който стреля встрани от вратата на Хоркаш. В 9-ата минута Дион шутира от дистанция, Пламен Андреев изби топката. В 14-ата минута домакините откриха. Центриране от корнер бе засечено от Кристиян Димитров за 1:0. В 41-ата минута „сините“ стигнаха до второ попадение. Уелтон бе изведен на добра позиция и реализира за 2:0.

В 47-ата минута съдията Валентин Железов първоначално отсъди дузпа за Левски заради нарушение на Паскалев, но впоследствие отмени наказателния удар. Минута по-късно силен шут на Евандро бе блокиран от защитник в синьо. В 79-ата минута Железов отсъди дузпа за домакините. Лео Сена удари неволно с ръка в лицето Рикардиньо и съдията реши да санкционира това с наказателен удар. Потърпевшият футболист застана зад топката и направи резултата 3:0.

На 06.12 Локомотив гостува на Лудогорец в 1/8-финал за Купата на България. Двубоят е от 17:30 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *