Грейна коледната елха и в пловдивския район "Южен" (СНИМКИ)

Грейна коледната елха и в пловдивския район "Южен" (СНИМКИ)

Кметът на район Южен – Атанас Кунчев, запали светлините на Коледното дърво, високо почти шест метра, в парк „Белите брези“.

Въпреки студеното време, около елхата се събраха десетки жители на квартала. Най-ентусиазирани, разбира се, бяха най-малките, които с вълнение се запознаха с Дядо Коледа и му предадоха своите писма с желания. Грейна коледната елха и в пловдивския район "Южен" (СНИМКИ)

А учениците от средно училище „Константин Величков“ и основно училище „Захари Стоянов“, повдигнаха празничното настроение със своите изпълнения. Паркът се изпълни с коледна атмосфера, а светлините грейнаха под съпровода на българска гайда и празнична заря.Грейна коледната елха и в пловдивския район "Южен" (СНИМКИ)

Кунчев поздрави присъстващите с пожелание за здраве и благоденствие. „Скъпи приятели, благодаря Ви, че бяхте част от това хубаво събитие днес! То е за Вас! Пожелавам Ви магията на Коледа да достигне всеки дом, бъдете здрави и вярвайте в чудеса! Да бъде!“, обърна се кметът на „Южен“ към присъстващите.Грейна коледната елха и в пловдивския район "Южен" (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *