Костадин Димитров и Николай Бухалов гостуваха на студентите от ПУ „Паисий Хилендарски“ (СНИМКИ)

Костадин Димитров и Николай Бухалов гостуваха на студентите от ПУ „Паисий Хилендарски“ (СНИМКИ)

Кметът на Пловдив Костадин Димитров и заместник-кметът по спорт и младежки дейности Николай Бухалов бяха гости на традиционния празник на ПУ „Паисий Хилендарски“ по повод Деня на българския спорт 17 май.Костадин Димитров и Николай Бухалов гостуваха на студентите от ПУ „Паисий Хилендарски“ (СНИМКИ)

На събитието в препълнената спортна зала на Университета на бул. „България“, което бе открито от ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ проф. д-р Румен Младенов, присъстваха и трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова, преподаватели и студенти.Костадин Димитров и Николай Бухалов гостуваха на студентите от ПУ „Паисий Хилендарски“ (СНИМКИ)

Кметът на Пловдив Костадин Димитров отправи приветствие към присъстващите. „Неслучайно Пловдив бе първият български град, който получи титлата „Европейски град на спорта“. Приоритет на Община Пловдив е осигуряване на по-добри условия за масов спорт на нашите деца и в училищата, и извън тях. Спечелените от състезателите на спортните клубове в Пловдив купи и медали са повод за гордост и признание“, подчерта Костадин Димитров.Костадин Димитров и Николай Бухалов гостуваха на студентите от ПУ „Паисий Хилендарски“ (СНИМКИ)

Той бе удостоен с почетен плакет за приноса си за развитието на спортните дейности в ПУ „Паисий Хилендарски“.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *