Коледно мотошествие в събота, общината предупреждава шофьорите за повишено внимание

Коледно мотошествие в събота, общината предупреждава шофьорите за повишено внимание

Всички шофьори да карат внимателно автомобилите си на 23 декември (събота) за времето от 11:00 до 16:00 часа, ако маршрутът им съвпада с този на коледното благотворително мотошествие, организирано от националното сдружение „Пловдив райдърс“. За това предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

За поредна година инициативата се провежда под наслова  „Отвори сърцето си, дари усмивка!“. С подаръци и лакомства рокерите ще зарадват децата от комплексите за социални услуги в града. За да има повече радост за малките, в мотошествието се включват приятели и приятелки, преоблечени съответно като Дядо Коледа и Снежанка.

Организацията и контролът на движението, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР.

Ето маршрута на мотористите: бензиностанция „Газпром“ на ул. „Кукленско шосе“, обратен завой на кръговото кръстовище на околовръстното шосе, ул. „Кукленско шосе“, бул. „Санкт Петербург“, наляво по ул. „Лев Толстой“, надясно по ул. „Славянска“, спиране пред  Дом №1 – КСУ „Св. св. Константин и Елена“, наляво по ул. „Богомил“, надясно по бул. „Източен“, наляво по бул. „Марица-юг“, спиране пред Дом №2 – КСУ „Олга Скобелева“ (бул. „Марица“ №142), наляво по ул. „Хъшовска“, наляво по ул. „Асен Златаров“, спиране пред Дом №3 – КСУ „Княгиня Мария Луиза“ (ул. „Асен Златаров“ №29), надясно по ул. „Никола Войводов“, надясно по бул. „Шести септември“, наляво по бул. „Цар Борис III Обединител“, надясно по бул. „Христо Ботев“, направо по ул. „Коматевско шосе“, наляво по бул. „Никола Вапцаров“, наляво по ул. „Пере Тошев“, надясно по ул. „Кичево“, спиране пред Дом №4  – комплекса за социални услуги на кръстовището на ул. „Кичево“ с ул. „Генерал Тотлебен“.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *