Кметът на Пловдив: Първо "Модър-Царевец" и Кукленско шосе, после затваряме Бетонния мост

Кметът на Пловдив: Първо "Модър-Царевец" и Кукленско шосе, после затваряме Бетонния мост

Докато не пуснем движението по Модър – Царевец и Кукленско шосе, няма да позволим да се бутне Бетонният мост. Това каза кметът на града Костадин Димитров.

„Днес пак отивам на Модър – Царевец. Там знаете има фирми, чиято работа не е зависеща от нас като община. Ще се постараем всичко да приключи с разговори. Чак след като пуснем движението, ще позволим да се затваря Бетонния мост. Този ангажимент съм поел към гражданите на Пловдив“, категоричен бе кметът.

„Знаете, на пробива работят различни дружества и различни възложители. Имаме срок за пускането му, който обаче предпочитам да запазя в тайна засега. В непрестанна комуникация сме с „Парсек груп“ и „София асфалт“, като желанието ни е този обект да бъде отворен час по-скоро“, заяви Костадин Димитров.

Ремонтът на самата улица „Царевец“ включва подмяна на цялата подземна и наземна инфраструктура в отсечката между бул. „Хаджи Димитър“ и бул. „Свобода“ – етап I. Дейностите трябва да бъдат свършени за 240 работни дни. По улица „Царевец“ се работи, като се изгражда новото платно. Там се полагат и огромните тръби, като идеята е тя да не бъде изцяло затворена за движение.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *