Какво ще е бъдещето на стадион "Тодор Диев"?

Какво ще е бъдещето на стадион "Тодор Диев"?

Кметът на Пловдив Костадин Димитров ще проведе среща със собственика на Спартак Пловдив Динко Миленчев, на която ще бъдат поканени и фенове на клуба. Поводът е стадионът на тима „Тодор Диев“.

„Община Пловдив не е взела становище за стадион Тодор Диев. Знаете, че там се прави пробива. Видях, че има разни публикации. Всички заедно трябва да вземем решение за стадиона на Спартак, затова ще направя среща със собственика и с феновете и широк дебат, за да решим бъдещето на стадиона“, коментира кметът.

„Пробивът под Централна гара е изключително важно съоръжение и с инж. Пашов направихме редица срещи с Министерство на транспорта, за да можем да актуваме така необходимите терени, за да имаме ясно изпълнение на проекта и имотите вече са в активите на общината“, допълни Костадин Димитров.

Преди дни зам.-кметът инж. Тошо Пашов заяви, че е възложен проект за зоната около стадион „Тодор Диев“. Очаква се да се прецени до каква степен ще бъде засегната от пробива под гарата точно тази инфраструктура. Междувременно има и идея за преместването на стадиона, ако това се налага, каза още Пашов.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *