Градският басейн в Асеновград отвори официално врати (ВИДЕО и СНИМКИ)

Градският басейн в Асеновград отвори официално врати (ВИДЕО и СНИМКИ)

Градският плувен комплекс на Асеновград отвори врати. Първите нетърпеливи посетители побързаха още от рано сутринта да се разхладят в минералните води на басейна от вече настъпващата жега. Официалното откриване започна с водосвет, отслужен от отец Милен, за здравето на всички посетители и персонала, за благоденствие и за сезон без инциденти.Градският басейн в Асеновград отвори официално врати (ВИДЕО и СНИМКИ)

Гост на откриването бе зам.-кметът на община Асеновград инж. Петър Петров. Той поднесе букет цветя на управителя Антония Стоянова и пожела повече слънчеви дни, успешен и безпроблемен сезон. И допълни: „Мога да кажа с увереност, че плажът на Асеновград е едно от най-приятните и спокойни места в нашия град, където и малки, и големи могат да отдъхнат, да почетат книга, да се видят с приятели, да се забавляват и не на последно място – да практикуват плуване. Вярвам, че басейнът отново ще привлече стотици посетители и ще стане център на спортен дух и релакс. Защото лятото е време за още по-активен начин на живот. Изказвам искрени благодарности на целия екип, който сигурен съм, ще работи неуморно и всеотдайно, за да осигури комфорта и безопасността на плажуващите. Нека заедно си пожелаем сезон без инциденти, но пък изпълнен със слънце, смях и незабравими водни приключения.“Градският басейн в Асеновград отвори официално врати (ВИДЕО и СНИМКИ)

Подробности за цени на входните такси и работно време на Градския плувен комплекс в Асеновград може да прочетете – ТУК: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini/gradskiyat-baseyn-v-asenovgrad-e-gotov-da-posreshta-posetiteli .

@obshtina_asenovgrad

Градският басейн в Асеновград отвори врати

♬ original sound – Община Асеновград

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *