ГЕРБ откри предизборната си кампания за местните избори в Пловдив (СНИМКИ)

ГЕРБ откри предизборната си кампания за местните избори в Пловдив (СНИМКИ)

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив Димитър Колев откри предизборната кампания под тепетата и представи силният отбор на ГЕРБ от кандидати за кметове и общински съветници. В пространството пред Градската художествена галерия в Стария град на улица „Съборна“ събитието подкрепиха членове и симпатизанти на партията, приятели на Костадин Димитров – кметът на Тракия и кандидатите за районни кметове – Георги Стаменов – за кмет на район „Централен“ за „Централен“, Георги Гатев за „Тракия“, Ангел Славов за „Западен“, Атанас Кунчев за „Южен“, Илия Лалев за „Северен“ и Емил Русинов за „Източен“. Бившият лидер на ГЕРБ – Пловдив инж. Иван Тотев, народните представители Радомир Чолаков, Десислава Трифонова, бившите депутати Менда Стоянова и Спас Гърневски също уважиха събитието.ГЕРБ откри предизборната си кампания за местните избори в Пловдив (СНИМКИ)

„Програмата на ГЕРБ за управление на Пловдив много скоро ще бъде представена. Ние ще работим за един чист, зелен, модерен Пловдив, с удобен екологичен градски транспорт, с модерна инфраструктура. Костадин Димитров много отдавна е нашият кандидат за кмет на Пловдив и всички членове го искат. Той има приятели и извън ГЕРБ! На 29 октомври гласувайте с №7 в бюлетината! Успех и на добър час!“, заяви Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Димитър Колев.ГЕРБ откри предизборната си кампания за местните избори в Пловдив (СНИМКИ)

„И ето започна се! Започва предизборната кампания! Обикновено казват, че съм мълчалив и работлив. Днес ще ви говоря за работа – работа за Пловдив. Искам да благодаря на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и най-вече на държавника на нашето време генерал Бойко Борисов за гласуваното доверие. АКцентираме върху три основни точки от програмата ни – Грижа, Визия и Детайл. Тук са хора от администрацията в „Тракия“ и знаят, че сряда е свещен ден. Посрещам хора в кметството, за да решаваме проблемите. Грижа – защото не хората се нуждаят от тази грижа, а защото ние имаме нужда да я даваме. Това ни доставя удоволствие. Визия за град Пловдив – няма европейски град, в който реката да е негатив и хълмовете да не са социализирани. Детайл – не може да кажеш на хората от твоето обкръжение. Решете проблема. Обикновено те се връщат и казват, че не може да бъде решен. Трябва да знаем всяка стъпка за решаване на даден казус. Това ни липсваше през последния мандат. Сред пиоритетите ни са – нов мост над река Марица, разширение на Околовръстното, облагородяване на хълмовете, транспортната свързаност между отделните райони, планиране на ремонтите, спазване на правилата при новото строителство и съгласуване с Общия устройствен план, чистотата, пловдивчани са извървели дълъг път, докато се научат какво е разделно събиране… Услугата трябва да е с много по-високо качество и обясни, че с екипа си има много идеи за чистотата на въздуха. Програмата на ГЕРБ за управление на Пловдив до няколко дни ще бъде представена пред гражданите и те ще имат възможност да я променят. Друг приоритет е сграда на Операта, като се търси терен за нея. В район „Тракия“ успяхме да направим редица мероприятия в парк „Лаута“, сред които рок фестове и фолклорни събори. Показахме, че култура може да има и в крайните квартали. Надграждане на Културния календар – така пъстър и богат през 2019-а и обособяващ Пловдив като културна столица на Европа. Имаме успешно минало – имаме малки оазиси, които сме сътворили. Имаме и визия за бъдещето на Пловдив. На добър час!“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров.

ГЕРБ откри предизборната си кампания за местните избори в Пловдив (СНИМКИ)

Актьорът и бивш изпълнителен директор на фондация „Пловдив 2019“ Валери Кьорленски, който живее в район „Тракия“, подкрепи Костадин Димитров и посочи аргументи защо той трябва да е следващият кмет на Пловдив. „Знам качествата му и вярвам, че той ще е новият кмет на града. Ще цитирам Библията, в която пише “По делата им ще ги познаете“. Капана, Градската художествена галерия в Стария град , Изложбена зала „2019“ , двете базилики, парк „Лаута“, всички детски площадки, прекрасният парк „2019“ в район „Тракия“ – всичко това е „по делата им ще ги познаете“. Силно се надявам, че следващият кмет ще е Костадин Димитров. Другият аргумент го прочетох тук – „Работим за Пловдив““, заяви Валери Кьорленски и пожела успех на кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници от ГЕРБ

.ГЕРБ откри предизборната си кампания за местните избори в Пловдив (СНИМКИ)

Водач на листата за общински съветници е Костадин Димитров. Втори е председателят на групата на ГЕРБ в Общинския съвет Йордан Илиев. След него е кметът на район „Източен“ Иван Стоянов, четвърти се нарежда кметът на „Западен“ Димитър Колев. На пето място е Радослава Ташкова, шести е Стефан Шилев, след него са Георги Василев и Атанас Узунов. На девето място като гражданска квота се нарежда независимият досега Слави Георгиев, десета е Вера Тоскова, единадесети е Златин Велев. ГЕРБ предлага на пловдивчани пълна листа от 51 кандидати за съветници.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *