Георги Стаменов, ГЕРБ: Напредва работата по преобразяването на улица „Младежка” (СНИМКИ)

Георги Стаменов, ГЕРБ: Напредва работата по преобразяването на улица „Младежка” (СНИМКИ)

Обновяването на улица „Младежка” е сред приоритетите на кандидата за кмет на район „Централен” от ГЕРБ Георги Стаменов. Има готов проект и работата по това важно за града място трябва да се реализира в най-скоро време.Георги Стаменов, ГЕРБ: Напредва работата по преобразяването на улица „Младежка” (СНИМКИ)

„Докато всички мечтаеха, ние  планирахме, работихме, борихме се, преодолявахме недоверие и успяхме да придвижим напред  проекта за ул. „Младежка”. Извоювахме финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост и създадохме екип, който ще успее да реализира концепцията за ул. „Младежка”, така че тя да придобие красива, функционална и модерна визия с много зелени площи, водни атракции и кътове за отдих”, категоричен е Георги Стаменов, успешният кмет на район „Централен”.Георги Стаменов, ГЕРБ: Напредва работата по преобразяването на улица „Младежка” (СНИМКИ)

Като кмет на най-стария квартал в Пловдив Стаменов смята, че традициите на пазарите в града трябва да се възобновят изцяло. Затова към идеите за пазара на „Младежка“ той смята да реорганизира и пространството на Понеделник пазара, където също могат да се обособят и места за храна, приготвена на място.Георги Стаменов, ГЕРБ: Напредва работата по преобразяването на улица „Младежка” (СНИМКИ)

Задължителна част обаче ще бъдат плодовете и зеленчуците от производители, които са само на една ръка разстояние от града.  Временни базари и коледни градчета са също част от идеите, които живеещите в района споделят с него.

За да бъдат реализирани докрай този и другите важни проекти, гласувайте с № 7 на изборите на 29-ти октомври!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *